Romanii au o lunga traditie in producerea bauturilor spirtoase sau racoritoare,de aceea venim in intampinarea cerintei clientilor nostri cu o oferta de arome pentru bauturi alcoolice si non-alcoolice.
Ce trebuie sa stii despre aceste esente:
Sunt esente de uz alimentar. Sunt produse in Romania, cu materie prima din Uniunea Europeana.
Sunt incolore, nu au gust ci doar aroma si sunt in baza de propilen glicol.
Sunt potrivite pentru toate bauturile alcoolice si racoritoare si au multiple aplicatii. Puteti aroma vinul, palinca si rachiul, tuica, afinata, visinata, va puteti produce lichiorul preferat,dar si limonada, socata sau cocktail-uri.
Cum le folosesc?
Esentele se adauga in alcool atunci cand procesul de fermentatie, fabricatie sau maturare a luat sfarsit. Tineti cont ca mirosul final va fi influentat si de mirosul initial al alcoolului. Esenta este termostabila, asa ca o puteti folosi si in bauturi calde cum ar fi ceaiul, cafeaua sau ciocolata calda. Dozajul este 1-2 ml per litru de produs finit.